top of page
Kristian Bøe

Owner and manager at Hattvika Lodge www.hattvikalodge.no

David Underland

David er vår mann med Mammut-logo og kunnskaper om splitboarding utenom det vanlige. Svorsken bor i Hemsedat der han driver eget firma, www.turute.no som er akkurat hva det høres ut som

I år tar David med seg kona; Camilla som eogså er en fremragende skikjører og lege med spesialisering i alpine skader. Begge har bidratt på flere camper rundt omkring i Norge/ Skandinavia. Vi gleder oss!

Team

Sture Pettersen

Aka @fesshompa. Sture benytter naturen i Lofoten hele året. På vinteren er han å finne på toppturer og på sommeren sykler han berget opp og ned. Sture er primus motor for en aktiv opplevelse i Lofotfjellene og er bosatt på Hopen utenfor Svolvær. 

Are Tallaksrud
Are er vår dirigent og altmuligmann- en virkelig "Libro" som bidrar i alle faser av arrangementet. Are driver sitt eget firma: www.tallak.no og innehar mye kompetanse om ferdsel på fjellet. Are stiller opp med ihvertfall 12 action kameraer av forskjellig format, gimballs, mikrofoner.... Vær trygg på at du kan bli vist på en eller annen sosiale medier flate.

 

Fredrik Evensen
Fra Hopen i Vågan er Fredrik deleier av www.lofotenapartments.no som står for mye av det Hattvika Lodge gjør for gjester i Lofoten- tilbyr aktive opplevelser i verdens vakreste øyrike.
Foruten å være væreier på Hopen er Fredrik en fjellvant fant som leter pudder og (u)mulige linjer for fjellgleder. Dette har tatt han inn på laget til Fieldproductions som en stor bidragsyter av Supervention filmene.
Dette vil dere høste av under #LSTF 2018 da fredrik vil bidra med kunnskap i fjellene og på camp som inspirator og turkamerat. 

 

Nils Erik Bjørholt
Bedre turkamerat finner du ikke! Nils-Erik har vært med oss på alle reisene og sikrer at øyeblikk aldri blir glemt...
bottom of page